Over MK by mippe

Zeg je MK, dan zeg je eigenlijk Michiel en Katelijn. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Eenvoud, kleur en praktisch toepasbaar, daar draait het om voor M & K. Want met kleur maak je het eenvoudige levend en met MK creëer je een merknaam die beklijft.

 

MKbyMippe Michiel en Katelijn

Over M
Michiel is sinds hij kan lopen bezig met het maken van mooie dingen. Als peuter maakte hij bouwwerken met blokken en later creëerde hij naar eigen inzicht met Lego. Niet zo gek dat hij carrière maakte in de ontwerpwereld. Hij won de afgelopen jaren diverse designprijzen, waaronder een Best of the best Red dot Award. Michiel ís design, verwerkt techniek en materiaal op fabuleuze wijze en kan alles maken wat hij ziet én wat Katelijn hem vraagt. 

Over K
Katelijn volgt alle trends in design- en woonbladen op de voet, ze kan ze spellen. Ze heeft het juiste gevoel voor trends en kwaliteit en houdt dus van kleur. Vooral van kleur met een briljante naam en laat ze die nou zo uit haar mouw schudden. Ook heeft ze elke dag een nieuw idee, Michiel draait overuren.

Over MK
Wat volgens M & K ontbrak in de wereld van design, maken ze zelf. Wat dat is? Ze misten de juiste manier om mooie vondsten - van design tot kringloopgeluk, maar zeker ook dat familieportret - te etaleren. Het leidde tot schaaltjes en ophangsystemen waarmee iedereen zijn of haar unieke object kan uitlichten. De ophangsystemen zijn subtiel want zo mooi gemaakt dat ze niet opvallen, maar er wél zijn. Design, zoals design hoort te zijn. Het zijn bescheiden - vanzelfsprekend - kleurrijke ‘color pops’ die passen in elk interieur.

Sweet
Vrienden en familie zijn dolenthousiast en dus is het tijd om de rest van de wereld te veroveren. Dat doen ze met hun eerste collectie, SWEET; lief en tegelijkertijd pittig genoeg om je tanden in te zetten. En met een knipoog naar Sweet-lake-city, daar waar alles ooit begon.